Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Try out Peter Kluppels

juni 7 @ 20:30 22:15

In 2016 speelde hij de finale van Humo’s comedy cup:

“Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen…”

Peter de Croubele – vrt nws

Sindsdien maakte hij twee avondvullende voorstellingen. Na “Argeloos” en “IJsvogels, ninja’s, nog nooit geboord, Bokrijk, Venijntje enzovoort…”, is het nu tijd voor een derde.

Dat is “Uit de hoogte”. Hierin neemt neemt Peter zijn leven gedurende een uur op hilarische wijze onder de loep. Vanop zijn appartement op de achtste verdieping in Borgerhout kan hij niet anders dan dat van uit de hoogte doen. Expressief, zinderend en doordacht. Een optreden van Peter Kluppels is altijd een reis door een hoofd dat knettert. De onderwerpen zijn niet alledaags en de kijk er op nog minder. Met een oog voor taal en een oor voor beeld, schept Peter een rijke wereld van grappen. Of het nu gaat om vuilniszakken, de eindigheid van het bestaan of bouwmisdrijven op grote hoogte. Doe uw stapschoenen aan, maak uw borst nat, neem uw Capri-Sun® mee en verwacht het onverwachteruitkijkspiegel.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket
15,00