Niveau 2

Niveau 2 is onze basisreeks. In dit niveau ga je dieper in op alle basistechnieken van improvisatietheater. Ideaal als je gebeten bent door het improvirus en echt wil doorzetten.

Wat leer je in dit niveau?

Niveau 2 is onze basisreeks. In dit niveau ga je dieper in op alle basistechnieken van improvisatietheater. Je leert de vaardigheden die nodig zijn voor boeiende en grappige scènes.

Acht weken lang volg je telkens twee uur les per week. Je proeft van shortform én longform. Je ontdekt de geheimen van de meest courante improgames en maak je die je eigen. Je krijgt nog meer persoonlijke feedback en wordt bijgestuurd.

Zo leer je een breed arsenaal aan personages en scènes neerzetten. Je verkent hoe lichamelijkheid, emotie en objectwerk je personages op het podium aansturen. En hoe empathie, verbinding en luisteren voor geweldige optredens zorgen. Ideaal als je gebeten bent door het improvirus en echt wil doorzetten.

Op het einde van deze lessenreeks kruip je ook echt zelf op het podium. Voor het eerst live op een podium improviseren is een geweldige ervaring. We kunnen niet wachten om je daarmee kennis te laten maken!

Deze lessen zijn voor cursisten die Niveau 1 hebben gevolgd bij Amai.

Prijzen en data

Niveau 2

€ 100