Niveau 1

Niveau 1 is onze initiatiereeks. Je leert de basis van improvisatie. En dat op een speelse en leuke manier, onder leiding van een ervaren lesgever.

Wat leer je in dit niveau?

Niveau 1 is onze improvisatiecursus voor beginners. Tien weken lang leer je de basis van improvisatie. En dat op een speelse en leuke manier, onder leiding van een ervaren lesgever.

Tien weken lang volg je telkens twee uur les per week. In deze lessenreeks leer je samen met je medestudenten de basisprincipes van impro kennen. Je stapt uit je hoofd, leert te genieten van falen en hoe je ‘Ja! En?’ zegt. Samen met de andere beginnende cursisten ontdek je nieuwe kanten van jezelf. En dat door middel van oefeningen in samenspel, acceptatie, falen, commitment, spontaniteit en luisteren. Daarbij staan spelen en plezier hebben centraal!

Bij Amai garanderen we in onze lessen een veilige, vriendelijke, leuke, speelse en ondersteunende sfeer waar jij vrij bent om te spelen en jezelf te zijn.

Complete beginners zijn welkom. Je hebt geen drama-, acteer-, comedy- of impro-ervaring nodig. En je moet niet grappig zijn, of een snelle denker. Je hoeft alleen maar te komen.

Wat is improvisatie?

Impro is niet hetzelfde als stand-up; je staat niet alleen op het podium en het gaat niet om grappen vertellen. Het gaat om het samenwerken als een team met andere improvisatoren om spontaan verhalen, scènes & sketches te creëren.

Prijzen en data

Niveau 1

  • Elk semester starten we een nieuwe reeks.  Meestal op een maandag, dinsdag of woensdagavond. 
  • Nieuwe lessenreeksen starten in september of februari.  Inschrijvingen staan vaak 2 maand vooraf al open. 
  • 10 lessen
  • ‘s avonds van 20 – 22 u
  • Voor beginners

€ 160 – 180 €