Niveau 4 - Longform

Opgelet, je kan enkel deelnemen aan deze reeks als je hiervoor specifieke toestemming hebt. 

In deze lessenreeks leer je hoe 45 minuten lang een publiek boeit. Je leert verschillende technieken om verschillende scènes aan elkaar te hangen en zelfs verschillende verhalen door elkaar te weven.

Wat leer je in dit niveau?

Wie aan Niveau 4 deelneemt moet hiervoor toestemming hebben van het Amai-bestuur. Je moet de eerste 3 reeksen gevolgd hebben (tot max 5 jaar geleden) en je hebt volgens het bestuur potentieel om een vaste speler bij amai te worden. Als je reeds een cursus gevolgd hebt bij een andere improgroep raden we je aan om niveau 1 en/of 2 te volgen. Op basis van je speelprestaties in deze niveau’s en je toonmoment bepaalt het bestuur dan wie er door mag naar niveau 3 (shortform) en niveau 4 (longform).

In Niveau 4 Longform leer je hoe je zonder shortform-spelletjes toch een show maakt voor je publiek. Daarbij leer je verschillende technieken om verschillende scènes aan elkaar te verbinden en zelfs verschillende verhalen door elkaar te weven. 

We hopen jou en het team in staat te stellen een groepsgeest te vormen, samen de FUN te vinden, te focussen op de relatie in scènes en dan emotionele patronen en thema’s te verkennen doorheen de show.

Je leert reizen door tijd en ruimte met terugkerende personages, thema’s en motieven. Zo maak je om één geweldige lange voorstelling, geïnspireerd door slechts één suggestie!

Om je hierbij te helpen leer je technieken zoals edits, tags, openingen, scène-werk, hoe je scènes met elkaar verbindt, hoe je emoties laat escaleren, hoe je relaties & karakters uitdiept, hoe je patronen herkent en hoe je dit alles samenbrengt tot een geweldige show.

Op het einde van de reeks stap je ook met een volwaardig eigen longform format het podium op. Yeah baby

There is no Event

Prijzen en data

Niveau 4 Longform

€ 120 - 140