Workshops &
Masterclasses

Amai biedt een verscheidenheid aan improvisatieworkshops en masterclasses voor gevorderden. Zo maak je kennis met alle mogelijke improvisatiestijlen en showformats. En verruim jij je improvisatiehorizon. Ons workshopaanbod verandert telkens. Daarbij nodigen we lesgevers uit van over de hele wereld. Zo gaven Katy Schutte en Inbal Lori al les bij ons. Onderwerpen gaan van Geïmproviseerde Musicals, Thematische longform, Twoprov, Clowning tot Solo Impro en nog veel meer.

Workshops van externe lesgevers

Beatbox en achtergrondgeluiden
Footboxg

Footboxg is Belgisch Kampioen Beatboxen 2018 en ondersteunt regelmatig de optredens van Compagnie Amai (meer bepaald de Pas(op)getrouwd-show).  Hij is een krak in allerlei geluidseffecten en hij leert jou hier graag meer over.  

Deze workshop is voorbij

Beweging in improvisatietheater
Nick Deroo

Nick Deroo is een oud-amai’er en wat voor één.  Hij leert voor bewegingsacteur in Amsterdam en schoolt ons graag bij hoe je op een originele en toffe manier beweging en mime kan integreren in improvisatietheater.

Deze workshop is voorbij

Acting in improv
Inbal Lori

Het is je misschien al opgevallen maar in improvisatietheater is het nuttig om een goede acteur te zijn.  Inbal Lori, een wereldbekende improvisator komt naar Gent en leert je in een intensieve workshop jouw acteervaardigheden integreren in het improviseren.  

Deze workshop is voorbij

 

Wil je weten wanneer de volgende lessen online komen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.