Lessen & Workshops

Hou je van impro? Wil je graag eens iets nieuws proberen? Of je skills verbeteren? Spring dan uit je stoel en volg een les of workshop bij Amai!

De improvisatielessen en workshops van Amai zijn een boost voor je zelfvertrouwen. Onze ervaren docenten trekken je uit je comfortzone en leren je de geheimen van improvisatietheater. En dat in een warme en ondersteunende sfeer waar je vrij bent om te spelen en jezelf te zijn.

Lessenreeks Impro

We bieden een lessenreeks aan in drie niveaus. Je krijgt 12 weken lang twee uur les per week. Eindigen doe je met een echt optreden voor vrienden.

We starten met de basis in Niveau 1.  In Niveau 2 ga je dieper in op alle basistechnieken van improvisatietheater. In Niveau 3 kies je tussen shortform en longform en specialiseer je jezelf in die techniek.

Onze lessen staan open voor iedereen. Je hebt geen eerdere ervaring van impro, acteren of comedy nodig. Volledige beginners zijn welkom. Want improvisatie is voor iedereen!

workshops & masterclasses

Amai biedt een verscheidenheid aan improvisatieworkshops en masterclasses voor gevorderden. Zo maak je kennis met alle mogelijke improvisatiestijlen en showformats. En verruim jij je improvisatiehorizon.

Ons workshopaanbod verandert telkens. Daarbij nodigen we  lesgevers uit van over de hele wereld. Zo gaven Katy Schutte en Inbal Lori al les bij ons. Onderwerpen gaan van Geïmproviseerde Musicals, Thematische longform, Twoprov, Clowning tot Solo Impro en nog veel meer.

Wil je weten wanneer de volgende lessen online komen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.