Niveau 3 - Shortform

OPGELET: deze reeks is enkel toegankelijk voor mensen die geselecteerd zijn uit niveau 1 en 2. 

In Niveau 3 shortform leer je je improskills naar een podium brengen. Je leert een heel arsenaal aan nieuwe shortform games. Daarbij ontdek je de comedy factor van elke game. Je leert ook hoe je een podium verovert en hoe je in interactie gaat met je publiek. 

Wat leer je in dit niveau?

Wie aan Niveau 3 deelneemt moet hiervoor toestemming hebben van het Amai-bestuur.  Je moet de eerste 2 reeksen gevolgd hebben (tot max 5 jaar geleden) en je hebt volgens het bestuur potentieel om een vaste speler bij amai te worden.  Als je reeds een cursus gevolgd hebt bij een andere improgroep raden we je aan om niveau 1 en/of 2 te volgen.  Op basis van je speelprestaties in deze niveau’s en je toonmoment bepaalt het bestuur dan wie er door mag naar niveau 3 (shortform) en niveau 4 (longform). 

Samen met je medecursisten ontdek je wat werkt op het podium en wat niet. Je krijgt de kans om elke game uit te diepen en opnieuw en opnieuw te spelen. En je ontdekt hoe je scènes beter en grappiger maakt aan de hand van decor, emotie, personage en relaties. Zo werken we als groep samen om de beste show te maken die we kunnen. Je leert ook echt spelen gericht op het publiek.  Impro is fun, maar dat moet het voor het publiek ook zijn.  

Natuurlijk pas je je kennis op het einde van deze reeks ook toe in de praktijk. En dat tijdens een live optreden voor vrienden en familie.

23 februari 2024
20:00 - 22:00
Meubelfabriek, Meibloemstraat 18
Gent, Oost Vlaanderen 9000 België

In niveau 3 komt alles wat je leerde in de vorige niveau's samen en leer je echt het podium beheersen. Je leert de basis van improvisatie toepassen terwijl ook je […]

€160,00 – €180,00

Prijzen en data

Niveau 3 Shortform

€ 120 - 140