waarvoor boek je
compagnie amai?

Interactief maatwerk

Animaties in het thema van jouw event, verrassend en ongezien entertainment of gewoon een act die helemaal op maat is? Dat vind je bij Amai Producties, elke keer opnieuw. Wij zorgen voor de gepaste animatie of aankleding voor jouw evenement.

Het begint bij jou
We luisteren naar je verhaal, je wensen en natuurlijk je budget. En dan gaan we aan de slag. We brainstormen erop los en hollen naar de tekentafel. Het resultaat? Een unieke act,  productie of workshop dat je zit als gegoten.

Unieke workshops

Ben je voor kinderen, je bedrijf, vereniging of evenement op zoek naar vernieuwende, toffe, entertainende workshops? Amai producties verzamelde voor jou heel wat workshops die nergens anders terugvindt.

Want één voor één zijn ze gebaseerd op de basisprincipes van improvisatietheater. En ze zijn ontwikkeld door een erkende klinische psycholoog.

Alle workshops zijn te combineren. Zo stel je à la carte een interessant en ludiek pakket samen voor je deelnemers. Zo garanderen we verrassende teambuildings  en spetterende festiviteiten!

Puur entertainment

Er is niks zo plezant als improvisatietheater, daar zijn we bij Amai producties van overtuigd. Daar willen we onze klanten ook van laten genieten. En daarom zijn al onze acts zijn gebaseerd op improvisatietheater. Zo is er altijd interactie is met het publiek van je evenement.

Ze kunnen zowel humoristisch, ernstig als griezelig zijn. U vraagt, wij draaien letterlijk! Zo zorgen we voor entertainende animaties die zich aanpassen aan het doelpubliek en zelfs ieder individu waarmee we in contact komen.

Betaalbare kwaliteit

We bieden animaties en workshops voor elk budget. Duur zijn we nooit, zeker niet vergeleken met de concurrentie.

Hoe blijven we zo betaalbaar?
We zijn een klein familiebedrijfje met goede connecties in de animatie- en improvisatiewereld.

We werken met een enorm bestand aan enthousaste, gepassioneerde freelance acteurs die graag voor een zacht prijsje op het podium staan.

Wat onze klanten zeggen?

4/5
"Super organisatie met gedreven mensen! Sowieso lachen geblazen tijdens élk optreden!"
5/5
"Lang geleden dat ik zo gelachen heb! Ik ben toch wel wat comedy gewoon, maar vanavond had ik buikpijn van het lachen. Bedankt voor deze geweldige avond! Meer dan 5 sterren waard."
5/5
"Katrien en Kenny zijn niet meer dan ronduit een geweldig team!"

Laten we praten

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.
Samen maken we er iets fantastisch van.