Compagnie Amai, meer dan improtheater !

 

Waarvoor boek je Compagnie Amai?

INTERACTIEF MAATWERK

 

We horen het regelmatig, het is niet altijd een makkelijke zoektocht om een gepaste animatie of aankleding voor een evenement te vinden.  Soms passen er gewoon weinig animaties bij het thema van uw evenement, soms zoekt u eens iets nieuws dat mensen nog niet eerder gezien hebben of soms wilt u gewoon een act die helemaal op maat is.

Waar kan je dat nu vinden?

Bij Amai producties!

Amai producties is de ideale eindfase van uw zoektocht.

We luisteren naar uw verhaal, uw wensen en ontwikkelen op basis daarvan een act, een productie, een workshop specifiek voor uw evenement.

Zo is alles wat wij brengen uniek en ook nog eens op maat van uw evenement.

PUUR ENTERTAINMENT

 

Omdat Amai producties ontstaan is vanuit een enthousiaste improvisatiegroep willen we onze klanten hier ook graag van laten genieten.  Al onze acts zijn gebaseerd op improvisatietheater waardoor er steeds interactie is met het publiek van uw evenement.  Ze kunnen zowel humoristisch, ernstig als griezelig zijn.  U vraagt, wij draaien letterlijk!

Wil je verrassend uit de hoek komen dan ben je met Amai producties absoluut aan het juiste adres!            

Wij zorgen namelijk voor entertainende, maar smaakvolle animaties die zich aanpassen aan het doelpubliek en zelfs ieder individu waarmee we in contact komen. 

Hoe blijft dat betaalbaar vraagt u zich misschien af?  Wij zijn een klein familiebedrijfje met goede connecties in de animatie en improvisatiewereld.  We kennen een enorm bestand freelance acteurs die graag op het podium staan.

 
Translate »