Fabrique Musique

Bar Mirwaar Burgstraat 103-45, Gent, Oost Vlaanderen

Fabrique Musique brengt je improcomedy met een twist. Er wordt gezongen en mogelijks zelfs gedanst. De show zit vol met hilarische improgames waarbij ook de stembanden van groot belang zijn.Benieuwd wat dat betekent? Dan moet je komen kijken (en luisteren)!

Koop Tickets €5,00 – €6,00 23 tickets beschikbaar

Amai shortform improcomedy

Bar Mirwaar Burgstraat 103-45, Gent, Oost Vlaanderen

Op deze eerste avond krijg je improcomedy van de bovenste plank te zien. Snelle, snedige scènes, strakke humor en hilarische personages. Zin om nog eens lekker luidop te lachen? Dan zal dat hier zeker gebeuren. En nadien kan je meteen het Gentse Feesten-gewoel induiken!

Koop Tickets €5,00 – €6,00 35 tickets beschikbaar

Vincents’ snoepwinkel

Bar mirwaar Burgstraat 59, Gent, België

Vincent Van Nieuwenhuyze, top-improvisator in binnen- en buitenland nodigt zijn improvrienden uit. Andere improcomedians die ook wel heel goed van wanten weten en met hem de pannen van het dak spelen. Dit wordt om van te smullen dus! Tickets in voorverkoop of de avond zelf aan de kassa.

Koop Tickets €5,00 – €6,00 39 tickets beschikbaar

Ellen en Vincent spelen

Bar Mirwaar Burgstraat 103-45, Gent, Oost Vlaanderen

llen en Vincent nemen je mee op een nostalgische trip doorheen alle gezelschapsspellen die je speelde toen je jong was of die je stiekem nog altijd heel vaak speelt. Ben je klaar voor een avondje spel en plezier? Jullie zijn de spelers en Ellen & Vincent de pionnen.

Koop Tickets €5,00 – €6,00 42 tickets beschikbaar

Comedy Extravaganza

Bar Mirwaar Burgstraat 103-45, Gent, Oost Vlaanderen

Wie denkt dat stand up comedy nog altijd zoiets is als een man achter een microfoon, die is verkeerd! Tegenwoordig bestaan er heel wat varianten die veel experimenten zijn dan dat. Op deze comedy extravaganza zie je mensen die iets brengen met muziek, burlesque, en zo veel meer!

Koop Tickets €7,00 – €8,00 45 tickets beschikbaar

Bar-moeders improvisatieshow

Kasteel Geraard de Duivelsteen Geraard de Duivelstraat 1, Gent

De bar-moeders hebben wel een heel bijzonder café. Je krijgt er drank maar je betaalt met een anekdote, je naam, je hobby's. De bar-moeders gebruiken dit dan om voor jou en de overige cafégasten een eenmalige comedyshow te spelen. En ondertussen vloeit de wijn rijkelijk!

Koop Tickets €9,00 – €10,00 47 tickets beschikbaar

Surprise slideshow-show

Bar Mirwaar Burgstraat 103-45, Gent, Oost Vlaanderen

De "surprise slideshow-show" is de hilarische en onnozele versie van een Ted-talk. 8 (impro)comedians nemen het woord en presenteren jou een hoogst onwetenschappelijke powerpoint met allerlei uitleg over zaken die er niet toe doen. Ze doen dat op een hoogst grappige manier.

Koop Tickets €5,00 – €6,00 33 tickets beschikbaar