Laden Evenementen

« Alle Evenementen

stand up for peace

juni 23 @ 20:30 22:15

Op 23 juni organiseert Amai Comedy Club een topavond met 3 geweldige stand up comedians voor het goede doel! Amai Comedy club zamelt met deze “stand up for peace” geld in voor de Palestijnse slachtoffers. Er wordt gedoneerd aan “UNRWA”, die zich inzet om de humanitaire nood te verlichten van Palestijnse vluchtelingen.

In ruil voor een ticket krijg jij een heerlijke avond vol humor.

In de line up:

Nira Tal  

In Rotterdam vond deze Israëlische comedian de liefde van haar leven: comedy én de vader van haar kind. Wat begon als een bijproduct van haar midlifecrisis (nee, niet haar man) is nu een deel van haar leven geworden. Racisme, seksisme, Joods zijn en het verheffen van een middelmatig leven tot kunstvorm: dit zijn de onderwerpen waar Nira graag een ironische draai aan geeft op het podium.

Bert Gabriels 

Deze comedian gaat de moeilijke thema’s van vandaag niet uit de weg, maar bekijkt met een open geest actuele thema’s als klimaat, social media, het drukke werkleven. Zelfs in zijn rol als jurist voor vluchtelingen, durft hij humor te rapen om er na zijn uren mee aan de slag te gaan. Bert durft gevoelige snaren te raken, op zijn gekende humoristische wijze. Je kent hem vast nog van het veelgeprezen Canvas-programma Zonde van de zendtijd.

Shariff Nasr

Van wereldpolitiek tot besnijdenissen, Shariff weet de perfecte balans te vinden tussen humor en ernst. Nederland heeft het al door: we zijn nog maar halverwege 2024 en hij heeft al twee keer de finale gewonnen bij Nederlandse comedywedstrijden. Door zijn scherpe humoristische analyses werpt hij in zijn unieke en droge stijl een licht op de situatie in Palestin, en op ook op minder serieuze zaken.
Misschien ken je hem ook als de hilarische derde helft van het veelbekeken ‘een stukje’ op Instagram. 

€15,00 – €25,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Amai Comedy Club

Burgstraat 59
Gent, 9000
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
15,00
Super ticket
20,00
Superduper ticket
Steun extra hard
25,00