Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ruud Smulders – Rudiversum

mei 10 @ 20:30 22:00

Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het het RUDIVERSUM.

Ontsnap samen met Ruud aan de realiteit, naar een universum waar oneindig veel mogelijk is. 

In een multiversum gelden andere regels en worden de pijnlijke thema’s van het leven hilarisch. 

Maar ontkomt Ruud ooit aan de pijnlijke waarheid?

Ruud Smulders: in Nederland is deze komische wervelwind alom bekend. Hij is een Nederlands cabaretierrappercolumnisttekstschrijver en acteur.

Smulders speelde acht jaar (van 2010 tot 2018) met zijn cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’ in het land.[1] In 2014 wonnen zij het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sinds 2010 treedt hij ook solo op als stand-upcomedian.

Smulders was in 2016 voor het eerst te zien op televisie in De Lama’s-reboot Alpacas. Hij werd echter pas echt bekend als ‘hufter’ in het verborgen-camera-programma Hufterproef, waar hij vier seizoenen het gezicht van was. Sinds 2020 is Smulders te zien in BNNVARA’s opvolger van De Wereld Draait Doorgetiteld De vooravond met de rubriek ‘De Minuut van Ruud’. In datzelfde jaar startte hij als redacteur bij Dit was het nieuws.

In 2014 begon Smulders als columnist bij Radio 538 en later bij SLAM!FM. In 2018 werd hij co-host op de vrijdagavond bij 3FM.[2] In 2022 startte hij als een van de nieuwe vaste koppen bij radiobegrip Spijkers Met Koppen.

Als acteur was Smulders te zien in Baantjer: Het beginProject Gio en Achter gesloten deuren.

In 2019 kwam er ook voor het eerst muziek uit. Op ep De Tragikomische liet Smulders horen dat hij comedy en hiphop kon laten samengaan. In datzelfde jaar werd hij ook bekend bij een jongere generatie door zijn YouTube-werk. Door zijn gastrollen bij Dylan Haegens, Mertabi, RoedieJoostSpeeltSpellen en zijn eigen POWERVLOGS bouwde hij al snel een online fanbase op.

€15,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon Ticket
15,00