Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Improcomedy: Oei! En pas(op) getrouwd

juli 25 @ 22:00 23:00

Amai improcomedy is altijd top! Met haar improvisatoren die op elkaar zijn ingespeeld, een flinke dosis humor hebben en niet bang zijn om de gekste ideeën van het publiek te gaan spelen maken ze van elke scène een feestje.

Deze keer staat er duo op de planken en een trio. Eerst speel Oei!, een hersenspinsel van 3 nieuwe spelers bij Amai. Ze spelen chaotische maar hilarische scènes en proberen te begrijpen waar hun eigen ideeën eigenlijk naartoe gaan.

En dan speelt Pas(op) getrouwd, het duo van de oprichters van Amai (Katrien en Kenny). Ze spelen al 12 jaar samen impro en zijn enorm op elkaar ingespeeld. Daarnaast hebben ze beiden een donker gevoel voor humor en een tomeloze energie. Met deze show speelden ze reeds op het Edinburgh Fringe Festival.

Amai improcomedy stond al 2 x in de halve finale van het Nederlands Theatersport Toernooi (zoals ook dit jaar in 2024) en heeft een frisse, vernieuwende en hilarische manier van improcomedy spelen ontwikkeld. Geschikt voor jong en oud.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Amai Comedy Club

Burgstraat 59
Gent, 9000
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
10,00
Student/werkloos/65+
8,00