Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Barville

Klein Turkije 18
Gent, Oost Vlaanderen 9000 België
+32 497 28 18 33 http://barvillegent.be/

Het zomert in hartje Gent. Niet alleen de straatnaam, Klein Turkije, doet de temperatuur stijgen. In het sfeervolle café Barville ben je aan het juiste adres voor exotische cocktails, fruitige smoothies en milkshakes in een vintage decor. Aan democratische prijzen. Verkoeling is sowieso verzekerd dankzij de uitgebreide kaart; van sprankelend frisdrank tot het straffere bier.

 Razvan, de flamboyante gastheer van Barville, mixt naast overheerlijke cocktails ook swingende plaatjes aan elkaar. Op de tonen van zijn favoriete soul, funk, afro, nu disco muziek bedient hij u met de brede glimlach.

Barville

maart 2019

Gratis Improcomedy in Barville

maart 5 @ 20:30 - mei 21 @ 22:15
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 8:30pm on day First of the month, repeating indefinitely

An event every month that begins at 8:30pm on day Third of the month, repeating indefinitely

Barville, Klein Turkije 18
Gent, Oost Vlaanderen 9000 België

Improcomedy in Barville? Da's een ontspannende avond met de absurd grappige, high energy, short form impro van Compagnie Amai. Elke show is een unieke ervaring die blijft nazinderen. Onze improveteranen spelen snelle improcomedygames die aangestuurd worden door suggesties uit het publiek. Elke avond is er één vol heerlijke verrassingen. Mis er geen enkele! Begin je week goed met een portie gratis Imprcomedy in Barville. U komt toch ook?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen