Workshops en andere cursussen

Workshops van externe lesgevers

Beatbox en achtergrondgeluiden - Footboxg

Footboxg is Belgisch Kampioen Beatboxen 2018 en ondersteunt regelmatig de optredens van Compagnie Amai (meer bepaald de Pas(op)getrouwd-show).  Hij is een krak in allerlei geluidseffecten en hij leert jou hier graag meer over.  

2 MAART 2019 – 14 – 17 u 

Beweging in improvisatietheater - Nick Deroo

Nick Deroo is een oud-amai’er en wat voor één.  Hij leert voor bewegingsacteur in Amsterdam en schoolt ons graag bij hoe je op een originele en toffe manier beweging en mime kan integreren in improvisatietheater.  

4 MEI 2019 – 10 – 16 u 30

Acting in improv- Inbal Lori

Het is je misschien al opgevallen maar in improvisatietheater is het nuttig om een goede acteur te zijn.  Inbal Lori, een wereldbekende improvisator komt naar Gent en leert je in een intensieve workshop jouw acteervaardigheden integreren in het improviseren.  

Je kan zowel op zaterdag als op zondag inschrijven.  

1 JUNI & 2 JUNI 2019 – 10 -16 u 30

Gespecialiseerde improcursussen

Improcomedy

Ben je fan van de snelle vorm van improvisatietheater met heel veel comedy zoals “de Lama’s” en “Whose line is it anyway” of wil je ontdekken waar je eigen comedy-talenten zitten?  Dan is deze cursus iets voor jou.  

Impromusical

Ben je een zangvogel, ben je benieuwd hoe je je muzikale capaciteiten kan vermengen met je improvisatie?  In deze curus leer je beiden combineren van enkele geoefende spelers en leerkrachten.  

Impro-relax

Ben je gebeten door het improvirus, maar laten je professionele of gezins-omstandigheden het niet toe om er voortdurend mee bezig te zijn.  Speel je graag improvisatietheater als ontspanning?  Dan is deze improvisatie-cursus iets voor jou.  Je oefent verder op je improvisatie-vaardigheden met toffe improleerkrachten maar je hoeft niet op te treden en je kan al eens een les missen als dat nodig is. 

Impromini amai

  Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Heeft jouw zoon of dochter ook wel improtalent?  Vanaf nu kan je ook de allerkleinsten laten proeven van improvisatietheater.  Elke zondag van 10 – 12 u

Wil je weten wanneer de volgende lessen online komen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.