Gratis optreden in Barville

WELKOM BIJ BARVILLE

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het zomert in hartje Gent. Niet alleen de straatnaam, Klein Turkije, doet de temperatuur stijgen. In het sfeervolle café Barville ben je aan het juiste adres voor exotische cocktails, fruitige smoothies en milkshakes in een vintage decor. Aan democratische prijzen. Verkoeling is sowieso verzekerd dankzij de uitgebreide kaart; van sprankelend frisdrank tot het straffere bier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Razvan, de flamboyante gastheer van Barville, mixt naast overheerlijke cocktails ook swingende plaatjes aan elkaar. Op de tonen van zijn favoriete soul, funk, afro, nu disco muziek bedient hij u met de brede glimlach.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8960″ title=”Barville”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”100px”][vc_column_text]

Improtheater van de bovenste plank, tweewekelijks op dinsdagavond op het podium van café Barville. Gratis en voor niets… tenzij voor je schaterlach.

Tweewekelijks speelt Compagnie AMAI! op dinsdagavond de pannen van het dak. Kom je verwarmen aan hun vurig enthousiasme.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]