Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Upperdare Litéraire – Evi Rosiers

juli 20 @ 22:00 23:00

Verhalenverteller Evi Rosiers belooft tijdens de Gentse Feesten de seksuele verbeelding van haar publiek te prikkelen met ‘Upperdare Littéraire’. In deze voorstelling vertelt ze tot in detail over seksuele ervaringen en fantasieën, maar de werkelijkheid blijkt net iets complexer.

Vrouwelijke comedians krijgen geregeld de commentaar dat ze te veel over seks praten, maar dat is niet waar; ze behandelen velerlei onderwerpen. Maar Evi Rosiers niet. Zij praat alléén maar over seks. Dat ze naam begint te maken als ‘kutcomedian’, vindt ze dus niet erg. Haar eerste solovoorstelling ‘Upperdare Littéraire’ doet een boekje open over onze seksualiteit. Behalve comedian is Evi Rosiers verteller. Door expliciet erotische verhalen te vertellen in ‘Upperdare Littéraire’ brengt zij seksuele verbeelding letterlijk, maar niet figuurlijk voor het voetlicht. Met haar solodebuut speelt ze binnenkort voor het eerst op de Gentse Feesten in Theater Tinnenpot.

Er is feitelijk niks te zien in de voorstelling, alles gebeurt in de verbeelding van het publiek. Dat is het werkterrein van een verhalenverteller, volgens Rosiers. Via onze gsm is er al zoveel visuele input; door een vertelling gebruiken mensen hun eigen verbeeldingskracht en dat doet hun zichtbaar deugd. Bovendien heeft het iets ontiegelijk schoons om samen met anderen op te gaan in de erotische spanning van een verhaal. Het is eens wat anders dan eenzaam en alleen porno kijken. Voor de duidelijkheid: er liggen geen doosjes Kleenex in de zaal. Het is de humor die zorgt voor de nodige ontlading.

Met ‘Upperdare Littéraire’ zoekt Evi Rosiers naar schoonheid en humor in seksualiteit en schuurt ze tegen de kantjes van het fatsoen. Hoe dat er aan toe gaat?

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Amai Comedy Club

Burgstraat 59
Gent, 9000
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
12,00
Student/werkloos/65 + ticket
10,00