Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Try out Seppe Toremans

29 maart 2024 @ 20:30 22:00

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow.

In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groter werd. Ondertussen is die muziek een vast ‘ding’ geworden, hij producet eigen nummers die hij live op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up. Over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en dan misschien naar huis kunnen gaan met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” En hij dan ook. Dat Lijkt hem een win-win.

Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Bij productiehuis Shelter werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar daar mag hij nog niks over zeggen.

Hij werkt volop aan een eerste avondvullende show, voorzien voor seizoen ’24 – ’25.

€15,00

Amai Comedy Club

0487617582

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
15,00
60 beschikbaar