Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Try out David Galle “Braka”

november 10 @ 20:30 22:30

David Galle komt zijn allernieuwste show “Braka” try outen. Braka is nieuwe taal voor kapot, uitgeput, moe, goedkope brol,… Voor David verwoordt het perfect de tijdgeest van nu.

David Galle won bijna 15 jaar geleden de Comedy Casino Cup op Canvas. Daarna schreef hij 6 theatershows en toerde door het hele land. Hij kwam ook op tv in onder andere series als Bevergem (als Roste Thierry van ‘De Bende Van De Roste’) of zondagavondprogramma’s als De
Kazakkendraaiers (één).

Voorprogramma: Sandy Van der Smissen en Iris Costrop. 2 nieuwe talenten in de comedywereld!


Eind vorig jaar startte hij in Brugge een eigen Comedyclub. Comedyclub Wolinski is een plaats waar een publiek van ongeveer 80 personen van heel dichtbij een comedian kan meemaken. Een veel intensere beleving dan de grote zalen waar de afstand tussen publiek en comedian veel groter is.
Hij speelde onlangs de laatste show van z’n ‘Joepie’ tournée en begint nu te schrijven aan een nieuwe show die in première gaat in het najaar van 2024.

Amai Comedy Club is dus de perfecte setting om zijn eerste show uit te testen!

Voor wie hem al eens wil bezig zien:

amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon Ticket
15,00
65 beschikbaar