Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: Voorronde 9

oktober 29 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team of misschien zelfs 2 teams door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 2 zijn: Geheim AI Gent, Bies, Improfiel

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

Geheim AI Gent: Een geheim agent op missie. Suggesties worden door het publiek gegeven en we gebruiken chatgpt om een inleiding te maken. De inleiding wordt in spanning voorgelezen en de missie begint. Geheim AI Gent bestaat uit spelers die bij Amai spelen en zich verenigd hebben in een team.

Bies: Bies is een jonge groep, 7 jaar oud, die energiek en Brugs is. Ze spelen voornamelijk longform en hebben ook hun eigen formats ontwikkeld.

Improfiel: Improfiel bestaat best al lang: 25 jaar ondertussen. Ze komen uit Leuven en de omliggende streken.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
57 beschikbaar
Student/Werkloos/ 65 +
8,00
57 beschikbaar