Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: Voorronde 8

oktober 22 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team of misschien zelfs 2 teams door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 8 zijn: Oei!, Wildemonie en Improvista Social Club

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

Oei!: We spelen met de geschiedenis. Het publiek bepaalt de locatie/tijdsperiode en wat er gebeurt. Via briefjes op voorhand. Het resultaat zou absurd moeten zijn. We zijn kersvers opgericht en spelen nu 1,5 jaar samen.

Wildemonie: Wildemonie is de improgroep van Wildemonie Productions & entertainment. We bestaan een 4-tal jaar, de eerste jaren speelden we vooral rond sociale thema’s en waren we buiten impro vooral actief bij sociale projecten en het geven van drama- en zanglessen. Nu zijn we ons vooral aan het richten op eigen producties en entertainment. Zo hebben we een Mystery Dinner uitgewerkt op basis van lokale legendes met improvisatietheater en life muziek. Daarnaast treden we op met zowel klassieke muziek als kleinkunst, pop, rock.

Improvista Social Club: Deze groep is een unicum in de improwereld. Er spelen enkel 50+’ers in mee, en wat voor spelers! Vol energie brengen ze hun eigen format.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
50 beschikbaar
Student/werkloos/65 +
8,00
50 beschikbaar