Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: voorronde 7

oktober 15 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 7 zijn: Puinhoop, Koeien met Strepen en 10 na 11

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

Puinhoop: Wij zijn een zootje ongeregelde, ongestructureerde sympathieke spelers uit Antwerpen of die banden met Antwerpen hebben. We zijn gestart in corona, en dan was er pauze, en dan starten we opnieuw. Zo gaat dat bij ons. We willen meedoen en gaan voor de prijs van de meest sympathieke improploeg

10 na 11: Wij zijn ’10 na 11′, dé longform improvisatiegroep uit Antwerpen. We hebben een passie voor het creëren van sterke personages, boeiende verhalen, gigantische tijdsprongen en onverwachte wendingen.

Met onze unieke format nemen we je mee op een avontuur waarin elke speler ook regisseur is. Het resultaat? Een dynamische voorstelling die van begin tot eind boeit!

Koeien met strepen

€8,00 – €10,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
47 beschikbaar
Student/werkloos/65+
8,00
47 beschikbaar