Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: Voorronde 6

oktober 8 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 6 zijn: De Improgenen en BiPolarBear

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

De Improgenen: Wij zijn De Improgenen! Een energieke bende met 1 gemeenschappelijke passie: improviseren! Wij bestaan ondertussen al 7 jaar en spelen twee-maandelijks in onze vaste stek Café De Zure. Het format dat we spelen hangt van show tot show af. De ene keer spelen we longform, de andere keer games en nog een andere keer nodigen we een andere impro-groep mee uit op ons podium. Kortom: wij amuseren ons altijd en spelen zo dat de pannen van het dak vliegen.

imMatrix: Actually we are a team built from scratch just now. We are scholars from different improv academies which is kinda dope. Hope this will work out some way… Our show is called imMatrix, based on a certain movie series from the nineties. We are human beings that travel across multiple realities. That’s enough as a pitch.

Commotie: We zijn geboren anno 2017. Ons eerste wapenfeit was op de allereerste editie van kemphanen. Dus wees maar bang, want we gaan wederom strijden voor die welbegeerde titel, maar waarschijnlijk helaas eens een hele slechte voorstelling spelen en da’s kei jammer want iedereen wou eigenlijk een goeie voorstelling zien, maar das dus nu van ni, maar we doen wel ons best en we hebben veel plezier, want uiteindelijk plezier hebben is immers het meest belangrijke aan impro, maar toch moet de kijker uit het publiek ook wel naar zijn zin hebben, dus als je het bekijkt van op een afstand moet het een goeie mix van ze alletwee zijn, het is gewoon een proces dat nooit echt stop, net zoals deze hele lang zin.

€10,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
58 beschikbaar
Student/werkloos/65 +
8,00
58 beschikbaar