Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: voorronde 4

september 24 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team of misschien zelfs 2 teams door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 4 zijn: Vestiaire, Improcessie en Borrris

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

Vestiaire: We zijn met 3 (Atreyu De Baets, Kwinten Deneckere en Ellen Loobuyck) en we spelen al een tijdje samen binnen Compagnie Amai, maar zijn nog maar recent gestart met ons eigen team. Tijdens de Gentse Feesten hadden we onze première met onze eigen format en tijdens Kemphanen gaan we met dit format de pannen van het dak spelen.

Improcessie: improcessie is gekend van impro-comedy optredens maar voegde ondertussen een andere dimensie toe. Het was tijd voor iets anders, iets uitdagends, iets met meer verhaal, een wijder palet aan emoties ook. Iets in de lijn van het langstlopende improvisatieprogramma op tv in de Lage Landen: De vloer op. Oh, en uiteraard mag én zal er ook nog gelachen worden.

Borrris: Borrris viert dit jaar zn 20ste verjaardag als eerste nederlandstalige improgroep in Brussel. Op dit moment hebben ze 18 actieve spelers. Ze spelen “mag ik uw vriend zijn?”een gestructureerde longform. Twee vreemden ontmoeten elkaar en een van hen stelt die bijzondere vraag. We onderzoeken samen of het kan: vriendschap op het eerste gezicht. Eigen format dat we in ons feestjaar naar voor schuiven.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
56 beschikbaar
Student/werkloos/65 +
8,00
56 beschikbaar