Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kemphanen: Voorronde 10

november 5 @ 20:00 22:00

Kemphanen is terug. Een longform improvisatietheaterwedstrijd die de eerste keer ook georganiseerd werd door Amai, de 2de x door de BIL en daarna meerdere jaren niet kon doorgaan door Corona. Maar nu blaast Amai deze geweldige wedstrijd terug nieuw leven in. Je krijgt elke avond 2 tot 3 teams te zien die elk 25 min hun eigen format spelen. Dit zijn longform-improvisatieformats, dus alles wat je ziet wordt ter plaatse geïmproviseerd.

Op het einde stem je 1 team of misschien zelfs 2 teams door naar de kwartfinales.

Deelnemers van voorronde 10 zijn: Kroket, Factor 2 en De Wilden Boef

Hier alvast een beetje uitleg over elk team:

Kroket: Kroket is sinds 2011 actief en begon, net als veel andere groepen, met het spelen van klassieke games. Onze groep bestaat uit 8 spelers. In de afgelopen 6 jaar zijn we voornamelijk overgestapt naar het spelen van longform formats.

Factor 2: Factor 2, met Joël Oudshoorn en Mathijs van Wingerden, speelt fysieke en komische impro, waarbij een variatie van scenes zich in elkaar vlechten naar een show met een grote diversiteit aan personages en sketches. De stage-fighting scenes brengen een hoop dynamiek, en de nerf-gun shootouts zorgen voor actievolle momenten en daadwerkelijk verrassende uitkomsten. We kijken uit om ons Nederlands spektakel naar België te brengen.

De Wilden Boef: Boef, op de wilde ~ (uitdr.) zonder planning; zonder het resultaat of de juistheid in te schatten

De wilden boef, een improvisatietheatergroep van zeven leden, ontstaan uit de opleiding improvisatietheater van het conservatorium in Mechelen: Jan, Conny, Michael, Melanie, Brecht, Anke en Anne. Zeven boeven die je hart willen stelen!

€8,00 – €10,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
10,00
40 beschikbaar
Student/werkloos/65 +
8,00
40 beschikbaar