Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jan linssen – sloef! -try out

april 14 @ 20:00 22:00

Het kan zijn dat u nog nooit van Jan Linssen heeft gehoord, maar de kans dat u ooit al om één van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor radio- en tv-programma’s zoals ‘De Rechtvaardige Rechters’ (Radio 2), ‘De Weekwatchers’ (Radio 2), ‘Taboe’ (VRT 1) en ‘Twee tot de Zesde Macht’ (VRT 1). Daarnaast werkt hij elk jaar mee aan de veel geprezen eindejaarsconférences van Kamal Kharmach.

Jan deelde de voorbije jaren het podium met grote namen als Alex Agnew, Bart Cannaerts en Wim Helsen en hij verzorgde zeven maal het voorprogramma van Philippe Geubels. Normaal mocht hij dat acht keer doen, maar één keer was hij het vergeten te noteren in zijn agenda. Komend seizoen toert hij weer als vast voorprogramma van Kamal Kharmach langs alle grote zalen in Vlaanderen. Vanaf april 2024 gaat Jan op tour met zijn eerste eigen volavondprogramma ‘SLOEF!’. Hij try out die nog een laatste keer bij Amai Comedy Club vooraleer hij in de grote zalen gaat spelen.

SLOEF!

In een maatschappij waar iedereen zichzelf is, loopt één soort man wat verloren: de ideale schoonzoon.
Hij die leeft en denkt en voelt zoals hij is opgevoed door zijn Katholiek geïnspireerde ouders.
Hij die zorgend is voor zijn vrouw en kinderen.
Hij die zelfs stiekem zijn schoonmoeder leuk vindt en zichzelf soms teveel wegcijfert, maar af en toe het onbedwingbare gevoel heeft om de rebel uit te hangen.
Enkel weet hij niet hoe. En wat gaat zijn vrouw daar nu weer van zeggen?

Dat is Jan modaal, beter nog, dat is Jan Linssen. In SLOEF! toont hij hoe het leven is, maar ook hoe hij het ook wel anders zou willen zien. Hoe de rebel in hem voor eens en voor altijd opstaat en iedereen goed laat weten wat hij ervan denkt.
Als zijn vrouw dat ok vindt, tenminste.

Geen Taxi Papa meer, geen warmtebron meer voor de koude voeten van zijn vrouw.
Jan breekt uit!

€15,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
15,00