Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Droppler

januari 16 @ 08:00 januari 29 @ 17:00

Droppler is een nieuwe band die zelf tracks maakt, ze vlotjes aan elkaar mixt in een DJ set en geen schrik heeft van een live performance. VZW jAMAIsvu gaf Droppler vorige zomer de mogelijkheid om een dj set op te nemen. .

Droppler zorgde voor de breakbeats, de performance en de vibes.Tesamen presenteren we “Gent gestreamd: Droppler edition” Een DJ set van 1u lang vol energetische muziek afgewisseld met enkele live performances van Abel, Samuel en Kobe. Zonder enige moeite nemen we jullie mee van de vochtige, warme jungle sfeer naar donkere, agressieve jump up afgewisseld met een meezinger en een klassieker. Kortom, voor ieder wat wils. Let wel op, skanken of raven is een must!Deze stream zal eenmalig uitgezonden worden. Om te kunnen kijken hoef je enkel en alleen een ‘online ticket’ te kopen bij VZW jAMAIsvu.

Voor €5 mag je met jouw hele bubbel kijken, feesten en raven op onze muzikale uitspattingen. Droppler doet er nog een schepje bovenop want onze eerste afgewerkte track kan je via de meegeleverde link gratis downloaden.

Exclusieve primeur dames en heren! Het begin van een nieuw avontuur. Koop een ticket, steun VZW jAMAIsvu en Droppler en geniet van jouw stream en exclusieve eerste track.Beste wensen en schol op het nieuwe jaar!

Datum en uur ( 15 januari om 21 u) zijn het moment waarop je de opname van deze DJ-set kan beginnen afspelen en daarna is deze nog 2 weken beschikbaar! Dus ook nadien kan je nog een feestje bouwen!!

€5,00

Compagnie Amai

0478547638

Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon
5,00
94 beschikbaar