Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Denis Nowé comedy show

april 19 @ 20:30 22:30

Denis Nowé, Een Vlaamse primitief, groots op de kleine ruimte, goochelt met woordspelingen en dubbele bodems en verstaat de kunst om iemand op het verkeerde been te zetten als geen ander.
Zijn pointes zijn grappig en onvoorspelbaar. Bovendien is hij een begenadigd performer. Zonder decor noch attributen leest hij op een gortdroge manier zijn puntdichten (epigrammen) voor.

Denis Nowé   wordt meestal aangekondigd als de grappigste puntdichter van Vlaanderen .Spijtig dat hij er dan steeds moet aan toevoegen dat hij  eigenlijk ook de enige is.Van zijn eerste dichtbundel Mooie meisjes duren niet lang werden er ondertussen meer dan 10 000 exemplaren verkocht. De gelijknamige voorstelling werd meer dan 300 keer gespeeld. Daarna verschenen Slapen in ‘n twijfelaar , De gedoodverfde Schilder , Nacht van de Nowézie en Poëten minder maar drinken meer .Denis Nowé treedt op in grote CC’s en kleine cafés. In theaters en bibliotheken, voor mega bedrijven en verenigingen allerhande. Op festivals als Dranouter, TAZ (Oostende), Nacht van de humor(Waregem) Zuiderzinnen (Antwerpen) en zelfs in het Sportpaleis van datzelfde Antwerpen.

Hier alvast een voorsmaakje:

€13,00 – €15,00

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gewoon ticket
15,00
Student/werkloos
13,00