Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amai’s got game

maart 28 @ 19:30 22:30

Humor brengt mensen samen, da’s gewoon een feit. En bij Amai nemen we dat heel letterlijk. Daarom hebben we iets revolutionairs (al zeggen we het zelf) bedacht: Amai’s Got Game. Hier gaat het er niet alleen om mensen te ontmoeten, maar ook om die ongemakkelijke stiltes te vermijden met een snuifje humor.

En nee, je hoeft zelf geen moppen te beginnen tappen, de hosts zorgen voor een humoristische toon en je krijgt bij elke nieuwe persoon die je ontmoet een uitdaging waardoor je elkaar op een originele, humoristische of nieuwe manier leert kennen.

Tien rondes. Tien uitdagingen. Tien fascinerende mannen en vrouwen. Tie-, ah nee, het zijn er maar twee, hosts die alles in goede banen leiden. Dit alles vindt trouwens plaats in de uiterst gezellige en romantische omgeving van Bar Mirwaar. Je kunt erna dus nog steeds verder daten. 

Laat je verleiden tot een spannende avond vol speelse elementen en maak ondertussen ook kennis met geweldige mensen. Wat wil je nog meer? Kom lachen, ontmoeten en daten bij Amai.

Deze Amai’s got game is gericht op mannen en vrouwen tussen 30 en 45 jaar oud.

Elke Amai’s got game zal gericht zijn op een specifieke leeftijdsgroep en op alle personen, ongeacht geaardheid.

Eens gestart zullen we regelmatig ook eens een queer-editie organiseren en daarnaast dus ook een versie voor 25 tot 35 jarigen, 35 tot 45 jarigen en 45 tot 55 jarigen. We voorzien minimum elke maand 1 editie te organiseren. En eens succesvol zal dat vermeerderen.

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket man
20,00
9 beschikbaar
Ticket vrouw
20,00
9 beschikbaar