Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amai podcast – special guest Vincent Van nieuwenhuyze

maart 18 @ 20:30 22:30

Op maandag organiseert Amai Comedy Club ook elke maand de Amai podcast. Katrien Vandepitte en Kenny De Maertelaere interviewen andere comedians, improspelers en organisatoren en vertellen ook over het ontstaan en de organisatie van Amai Comedy Club. Dat wordt uiteraard gekruid met de nodige humor. 

Deze interviews gaan beneden door tussen 20 u 30 en 22 u 30 en je kan gewoon gratis komen luisteren. Geen ticketreservatie nodig. 

Het thema van de eerste Amai-podcast is “de internationale improcomedy-wereld, hoe zit die in elkaar?”

Special guest is Vincent Van Nieuwenhuyze, hij is al meer dan 10 jaar spelen bij Amai Impro maar speelt ook bij The Lunatics, Improbubble, en heel wat kleinere en grotere gelegenheidsgroepen in binnen-en buitenland. Hij nam al deel aan ettelijke internationale improvisatiefestivals en stond daar ook al meerdere malen als performer en als lesgever. Hij neemt dit jaar zelfs deel aan Improem2024 met de Belgische Ploeg (andere 2 spelers: Charlotte De Metsenaere en Ben Verhoeven) – Dit is een Europese Improvisatiewedstrijd waarbij de beste ploeg van Europa wordt bepaald.

Voor meer info: https://www.facebook.com/improem2024

Het is dan ook niet zo vreemd dat Vincent onze gast is voor dit thema. Hij kent de ins en outs van de festivals, weet hoe je je moet inschrijven, weet welke interessant zijn en hoe je verder kan geraken op het internationale improtoneel. Kom luisteren naar dit interessante gesprek!

Amai Comedy Club

0487 61 75 82

Bar mirwaar

Burgstraat 59
Gent, België 9000