Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NIVEAU 2: improvisatiereeks op WOENSDAG

februari 6 @ 20:00 - 22:30

€35 – €175
Amai Academie Niveau 2

In Niveau 2 ga je dieper in op alle basistechnieken van improvisatietheater.

 Je krijgt nog meer persoonlijke feedback en wordt bijgestuurd waar nodig. Zo leer je een breed arsenaal aan personages en scènes neerzetten. Ideaal als je gebeten bent door het improvirus en echt wil doorzetten.

Deze lessen zijn voor spelers die Niveau 1 hebben gevolgd.

Lesgever: Sarah Manhaeve  maakte voor het eerst kennis met improvisatietheater in 2013 in de opleiding “Cabaret & Comedy” aan deKunstAcademie in Knokke-Heist, daarna ging ze bij Compagnie Amai spelen. In november 2014 won ze al meteen voor Compagnie Amai de 8ste Vlaamse Improcup, georganiseerd door Preparee (Leuven). Dit was een kantelpunt in haar “improcarrière”. Daarna ging ze ook spelen bij The Lunatics en the Royal Improphonic Orchestra & Theatre (RIOT).
Sarah staat ontzettend graag op een podium en houdt van de adrenaline voor een optreden begint. Ze hoopt dat ze door haar trainingen mensen warm kan maken om improvisatietheater te blijven spelen.

Wanneer: elke woensdag vanaf 6 februari tot 15 mei (niet tijdens schoolvakanties) van 20 u – 22 u 30 + toonmoment: 22 mei.

Op het einde van niveau 2 zal je ook geëvalueerd worden.  Dit om te bepalen of je improvisatievaardigheden voldoende ontwikkeld zijn om door te stromen naar niveau 3.

Quoteringssysteem:
A: Geslaagd superieur.  Voor mensen met heel specifieke skills, die echt uitblinken op bepaalde vlakken.
B: Geslaagd normaal.  Door naar volgende reeks
C: conditionele pass. De leerling kent de regels maar past ze niet altijd accuraat toe.  Mag door naar de volgende reeks maar moet letten op aandachtspunten.
D: herhalen klas.  Te weinig begrip van basisconcepten.
I: incompleet: teveel lessen gemist of lessen niet afgewerkt. ( 8 aanwezigheden minimum van 12 lessen). Tenzij er een geldige medische reden om omstandigheid is om niet deel te nemen aan een les of meerdere lessen.  Een les inhalen kan eventueel.

Gegevens

Datum:
februari 6
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€35 – €175

Organisator

Compagnie Amai
Telefoon:
0478547638
E-mail:
compagnieamai@hotmail.com
Website:
www.compagnieamai.com

Locatie

Ldc De Thuishaven
Neuseplein 33
Gent, Oost Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 9 266 34 66
Website:
http://www.ocmwgent.be/De-Thuishaven.html

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.