Amaizing – video page

 

Tijdens de coronacrisis was er gelukkig ook een creatieve uitlaatklep voor de improvisatoren van Compagnie Amai en dat was het maken van sketches voor youtube. 
 Improcomedy en sketch zijn heel hard aan elkaar gelinkt dus het duurde niet lang of er was heel veel materiaal. 
Het startte allemaal met de “Coronatips”, een 32-delige serie waarin Kenny allerlei wilde avonturen meemaakt in zijn quarantaine. 
 En nu is er zelfs een reeks! De Amai-show. Met 6 afleveringen. 
 Aflevering 1,2 en 3 kan je al bekijken, de andere 3 moeten nog gelanceerd worden.  

Kenny's coronatips

Het begon allemaal met een simpel filmpje voor de webcam, maar naarmate de duur van de quarantaine vorderde, ontstonden er steeds complexere avonturen.  Katrien kreeg plots ook een rol, meerdere Kenny’s kwamen tevoorschijn, de toekomst werd er bij betrokken, enz…

Hier zie je alvast het eerste filmpje en het laatste filmpje van Kenny’s coronatips.  Wil je ze allemaal kunnen zien?  Hier vind je het kanaal terug!  

De Amai-show

Toen de quarantaineregels wat soepeler werden kon er ook veel meer samengewerkt worden met andere improvisatoren van Amai.  Eerst deden we dat nog online maar naarmate de tijd vorderde konden de sketches steeds meer uitbreiden en ambitieuzer worden.  Daarvoor werkten we onder andere ook samen met Dario De Dobbelaere van Darislow. 

Hier vind je al de eerste drie afleveringen terug.  In totaal worden het er zes!